Ελληνική
Φαρμακευτική
Εταιρεία

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η Ευρωπαϊκή αγορά της φαρμακευτικής κάνναβης θα είναι στρατηγικής σημασίας για τις φαρμακοβιομηχανίες κατά την διάρκεια της επόμενης δεκαετίας .  Εκτεταμένες μελέτες ,έρευνες και επενδύσεις δείχνουν ότι η Ευρώπη θα γίνει η μεγαλύτερη αγορά κάνναβης στον κόσμο, με εκτιμώμενη αξία στα €20.2bn έως το 2024 και €58bn έως το 2028 (Νοεμ.2019 Prohibition Partners).  Φυσικά σε αυτό δεν υπολογίζονται ποσά που αφορούν ψυχαγωγική κάνναβη , οι οποίοι προβλέπουν €240bn και €750bn αντίστοιχα.  Η γεωγραφική τοποθεσία της Ελλάδας , οι κλιματικές συνθήκες και τα Κυβερνητικά κίνητρα αποτελούν οιωνούς  ότι η χώρα θα ηγηθεί στην Ευρωπαϊκή παραγωγή και επεξεργασία φαρμακευτικής κάνναβης.

MARKET OVERVIEW

Η δυναμική ως προς την χρήση της κάνναβης σε φαρμακευτικά προϊόντα είναι σαφής καθώς γιατροί και ασθενείς, σε ολόκληρο τον κόσμο, ανακαλύπτουν ότι η φαρμακευτική κάνναβη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για πολλαπλές παθήσεις, ναυτίες που προκαλούνται λόγω χημειοθεραπειών μέχρι πόνους στις αρθρώσεις που προκαλούνται από ρευματοειδή αρθρίτιδα.  Η φαρμακευτική κάνναβη έχει την δυνατότητα να βοηθάει ασθενείς να νιώθουν σημαντικά καλύτερα.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, και η HPC ηγείται στην καινοτομία στον χώρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Κάνναβης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Hellenic Pharmaceuticals Corporation IKE ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα στην αγορά της Ιατρικής Κάνναβης. Η εταιρεία τον Άυγουστο του 2022 απέκτησε την ‘Ενιαία Έγκριση Εγκατάστασης ‘ και πλέον βρίσκεται στη διαδικασία για την δημιουργία μιας Κάθετης Ολοκληρωμένης Μονάδας Παραγωγής Φαρμακευτικών τελικών προϊόντων Κάνναβης στον δήμο Κιλκίς, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει ήδη συνάψει σύμβαση και έχει αγοράσει πάνω από 300.000 m2 εξαιρετικής γης, εκ των οποίων πάνω από 100.000 m2 αποτελούν το αντικείμενο της αδειοδότησης για αυτήν τη δραστηριότητα. Το έργο θα εκπονηθεί σε διάφορα στάδια προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με την παγκόσμια ζήτηση και τις οικονομίες κλίμακας. Το υπόλοιπο της γης θα χρησιμοποιηθεί για μη αδειοδοτημένους σκοπούς.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η μονάδα παραγωγής μας θα έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συμβατή με τις EU-GMP, GACP, GDP πιστοποιήσεις.

Η υψηλής ποιότητας φαρμακευτική κάνναβη θα καλλιεργηθεί και θα επεξεργασθεί με αποτέλεσμα τη δημιουργία  υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σταγόνων λαδιού, gels και ξηρών σκευασμάτων για διάφορες χρήσεις. Όλα τα προϊόντα θα πληρούν τις αυστηρές πιστοποιήσεις και θα  έχουν περάσει όλες τις απαιτούμενες εργαστηριακές δοκιμές QC.

hpc_greece_hellenic_pharmaceuticals_corporation
hpc_greece_hellenic_pharmaceuticals_corporation

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι η εταιρεία να γίνει ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς φαρμακευτικών προϊόντων κάνναβης υψηλής ποιότητας στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία θα λειτουργεί κάτω από ένα από τα πιο σύγχρονα περιβάλλοντα ασφαλείας στον κόσμο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το έργο αυτό είναι το όραμα ενός αγρότη τρίτης γενιάς, η οικογένεια του οποίου έχει συμμετάσχει σε γεωργικά έργα σε διάφορες χώρες τα τελευταία 70 χρόνια.  Σήμερα,  χρησιμοποιώντας  τις γνώσεις του και  τις διεθνείς επαφές του έχει εισέλθει στον κόσμο των φαρμακευτικών προϊόντων.  Αξιοποιώντας έτσι την γεωργική του τεχνογνωσία και συνδυάζοντάς τις με σύγχρονες εφαρμογές  χρηματοοικονομικών,  μάρκετινγκ και πωλήσεων. 

Η διοίκηση, υποστηρίζεται από μια άκρως επαγγελματική  ομάδα δικηγόρων, λογιστών και πολιτικών μηχανικών. Επιπλέον,  ένας Διευθύνων Σύμβουλος διορίστηκε πρόσφατα για να προωθήσει την εταιρεία μαζί με έναν Ειδικό Χρηματοοικονομικών Λειτουργιών και έναν Ειδικό Επιχειρήσεων Ιατρικής Κάνναβης.

Η εταιρεία θα δημιουργήσει 100 θέσεις εργασίας στην περιοχή Κιλκίς μόνο στην Φάση 1 καθώς και 12 νέες θέσεις εργασίας στην Αθήνα. Μία από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας θα είναι η Έρευνα και Ανάπτυξη στην ιατρική κάνναβη και τις χρήσεις της στη σύγχρονη ιατρική.

hpc_greece_hellenic_pharmaceuticals_corporation
hpc_greece_hellenic_pharmaceuticals_corporation
hpc_greece_hellenic_pharmaceuticals_corporation

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Κεντρικό Γραφείο: Λ. Σοφού 12, GR – 54625 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Γραφείο Αθηνών:Βαλαωρίτου 4, GR – 10671, Κολωνάκι, Αθήνα, Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    Τοποθεσία Γραφείων

    hpc_greece_hellenic_pharmaceuticals_corporation

    Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία Η ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να υποβάλει αίτηση για άδειες για να γίνει η μεγαλύτερη Φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα της Ιατρικής Αγορά κάνναβης